Зустріч з сучасними українськими письменницями Теодозією Зарівною та Людмилою Таран ,

Відбулася цікава зустріч з сучасними українськими письменницями Теодозією Зарівною та Людмилою Таран , де учні 8-А класу мали унікальну нагоду слухати уривки з творів , які читали поетеси . Учням запамʼяталися зворушливі рядки, що зачепили струни дитячих сердець.

Теодозієя Зарівна -авторка поетичних книжок: «Дія на крузі», «Сторож покинутого раю», «З вітчизною у гербі», «Провінційні розмисли», «З попелу і металу», «Poesias. Gedichte» (Бразилія); романів: «Каміння, що росте крізь нас…», «Солом’яний вирій», «Полювання на птахів небесних», «Вербовая дощечка»; кількох п’єс. Її книжки були у топі рейтингів «Літакценту» та «Книги року». Твори друкувалися в антологіях «Сама», «Острів зимового мовчання», «Кульмінація», «Париж такий, як є…», «Вільний вітер», «Вольтова дуга» тощо, в багатьох іншомовних збірках. Її твори перекладалися англійською, німецькою, португальською, польською, чеською, румунською, македонською, російською мовами.

Людмила Таран – член Асоціації українських письменників та Національної спілки письменників України.Авторка кількох збірок поезій, книг та низки статей.
Твори перекладалися англійською, литовською, польською, російською мовами.

Дякуємо організаторам зустрічі!
Класний керівник – Оксана Прокопішак .

Поширити: