Будні НУШ

3760311D-E9B6-4E80-A59F-9A7EBB44DBB3

3760311D-E9B6-4E80-A59F-9A7EBB44DBB3Учителі НВК “СЗШ№2-гімназія” на словами, а на ділі будують нову українську школу, активно впроваджуючи нові методи навчання.

 

Так, наприклад, у 2-А класі учитель Леся Кулигіна провела інтегрований урок природознавства і основ здоров’я на тему: “Зимові явища природи”. Діти засвоїли такі поняття: хуртовина, бурульки, ожеледиця, хуртовина, наст тощо. Провели цікаву гру, учасником якої став славнозвісний барон Мюнхаузен, який написав листа, у якому допустив помилки. Завдання школярів полягало у тому, щоб ці помилки виправити. У кінці уроку кожен отримав пам’ятку про правила поведінки під час ожеледиці. А на завершення усі учасники уроку вийшли на шкільне подвір’я, щоб на практиці закріпити здобуті знання.

А вчитель Іванна Даньків провела цікавий урок математики для учнів 4-го класу, на якому школярі засвоювали нове поняття – швидкість. Тут була і робота у групах, і пошукові завдання на знаходження ключа, тобто зашифрованого слова, і повторення уже вивченого матеріалу – обчислювання прикладів, і розв’язання задач на

знаходження швидкості. Незамінним помічником учителеві на даному уроці стало сучасне інтерактивне обладнання.

Словом, кожен учитель своєю щоденною копіткою працею намагається досягнути головної мети навчального процесу – не просто дати якісні знання, а й навчити використовувати їх у реальному житті.

{gallery}/nush{/gallery}

Поширити: