Вихованці “Yuventa Dance studio” здобули 12 медалей на Чемпіонаті світу в Польщі

Вихованці “Yuventa Dance studio” здобули 12 медалей на Чемпіонаті світу в Польщі

Діти, які займаються в клубі спортивного бального танцю “Yuventa Dance studio” (2 школа) тріумфально виступили на Чемпіонаті світу зі спортивних бальних танців IDSA WORLD CHAMPIONSHIP (Польща, Закопане). Серед учасників із різних міст Італії, Польщі, України, Кіпру, Німеччина, Греції, Ірландії, Ізраїлю, Молдови, Румунії, Іспанії, юні танцівники гідно представили Трускавець. Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.
Діти показали високий рівень підготовки, майстерно виконали свої номери та вибороли чимало нагород. За результатами виступів юні трускавецькі танцюристи стали чемпіонами світу у наступних категоріях:
Мережко Анастасія – 1 місце у віковій категорії соло до 6 років,
Гусєва Анастасія – 1 місце ювенали 1 Е (LA), 1 місце (соло Е ST),
Іващенко Анна -1 місце в категорії соло дівчата до 10 років,
Поліщук Марія -1 місце у категорії соло до 12 років,
Шмат Софія – 1 місце у категорії соло до 10 років,
Пересипкіна Дар’я – 1 місце у категорії соло дівчата до 8 років,
Задорожний Назарій – 1 місце категорії ювенали 1 E (La), 2 місце у категорії ювенали 1 D (La), 1 місце у категорії (соло до 8 років OPEN LA),
Тарасова Аміна – 1 місце у категорії соло до 10 років 2 танці та 1 місце у категорії соло до 8 років 3 танці.
За наполегливу працю та чудові результати юних чемпіонів відзначив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський. Він вручив дітям Грамоти та подякував їм, а також їхнім батькам і тренерам за відданість справі, за розуміння і бажання, попри всі негаразди, залучати дітей до танців, розвивати в них лідерські якості, прагнення розвиватись і перемагати.
До слова, як наголошують у трускавецькій мерії, більшість діток, що виступили на Чемпіонаті в Польщі, є вимушеними переселенцями. Через війну Трускавець став для цих дітей ще одним рідним домом, де вони крім навчання у школі, можуть професійно займаються спортивно-бальними танцями в “Yuventa Dance studio” під керівництвом Юрія Задорожного. Серед нових вихованців є діти, які займались танцями раніше, та є й новобранці, які відкрили для себе цей дивовижний світ саме в Трускавці.

Поширити: