CONGRATULATIONS!!!

CONGRATULATIONS!!! Вітаємо Адріану ПАЛИЦЮ, ученицю 11-А класу, яка успішно склала міжнародний іспит TOEFL Ibt, та отримала High Intermediate Level (B2-C1)!!!Це надзвичайно велике досягнення, адже такий іспит тільки під силу наполегливим, цілеспрямованим та талановитим учням, якою і є наша Адріана. Також хочемо зазначити, що Адріана складала іспит за межами України через не просту ситуацію в країні. Проте наша розумниця справилася зі всім відмінно.
Адріанко, ти гордість не тільки своєї сім’ї, але і НВК «СЗШ2-гімназія» і всієї Трускавецької громади! «Талановита людина – талановита в усьому» (Ліон Фейхтвангер)
TOEFL iBT – стандартизований тест з англійської мови. Основна мета – оцінити знання та готовність іноземних студентів навчатися у вузах англомовних країн або на англомовних програмах (найчастіше – США, Канада та країни Європи).
Проходження тесту займає близько 4 годин. Він складається з чотирьох різних секцій, які повністю перевіряють ваші знання з англійської мови – Читання, Слухання, Говоріння та Лист (Reading, Listening, Speaking, Writing).
Тест TOEFL здається тільки в Сертифікованих центрах по всьому світу, які мають відповідний рівень безпеки.
Вчитель англійської мови: Марія КІСИЛЕВИЧ.

    Поширити: