Конкурс “Правничі ігри”

Із метою залучення молоді до правничої просвітницької діяльності, розвитку правової культури, ознайомлення учнів із діяльністю підрозділів Національної поліції, що здійснюють свої повноваження у сфері забезпечення прав та інтересів дітей, 24 квітня інспектор сектору ювенальної превенції, старший лейтенант поліції Вероніка Нерсесова спільно з дільничними офіцерами відділення поліції № 2 Дрогобицького відділу поліції за підтримки відділу в справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради провела інтелектуально-розважальний конкурс “Правничі ігри” серед учнів 9-10-х класів НВК “СЗШ № 2-гімназія”.
В іграх взяло участь 5 команд, у кожній по 6 учасників. Вікторина складалась із 6 блоків-питань щодо історії права, декларації прав людини, конвенції про права дитини, Конституції України, а також фотопитань та конкурсу «Відгадай мелодію». Капітани команд мали можливість проявити себе в конкурсі «Правознавчий крокодил».
У результаті «запеклої боротьби» перемогла команда «Better call us» (9-Б клас), друге місце посіла команда «Божевільні генії» (10-А клас), а почесне третє місце – «Жовто-блакитні живчики» (9-А клас).
Переможців та учасників нагороджено подарунками та дипломами за зайняті призові місця. Окрім цього, під час конкурсу члени журі визначили найактивнішого учасника та учасницю, які отримали корисні подарунки від начальника відділу в справах сімʼї, молоді та спорту Трускавецької міської ради за активну участь у грі.
Цікаві питання, правильні відповіді, дипломи, подарунки, обійми та нові знайомства – це все про «Правничі ігри» в НВК “СЗШ № 2 – гімназія”.

Поширити: