Онлайн-конкурс соціальної реклами “Єднаємо серця-2023”

Команда учнівського самоврядування НВК «СЗШ №2-гімназія» «Трускавець партизани» у складі Гудзеляк Вікторії, Скопик Юлії, Летнянки Ірини, Фролова Андрія, Москвяка Назара, Коваль Єлизвети та Романишина Максима під керівництвом завуча з виховної роботи Людмили Лесишак взяли участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі соціальної реклами “Єднаємо серця-2023”. Мета конкурсу – об’єднати небайдужу молодь від 13 до 18 років навколо психологічних проблем підліткового віку. Учні представили рекламний ролик у номінації “Булінг”.

У соціальній рекламі про булінг в школах демонструється, як насмішки та знущання школярів можуть спричинити біль та психологічну травму для однокласниці. Ця іграшка, яку інші діти вважали беззначним жартом, насправді була оберегом від тата, який перебуває на фронті. Тільки один однокласник підтримав її та став прикладом для інших, демонструючи, як слід проявляти людяність та емпатію.

Мета: підвищення уваги громадськості до проблеми булінгу та спонукання людей до підтримки тих, хто став жертвою цього явища.

Завдання: показати глядачам, що створення безпечних та сприятливих умов для всіх – це наш обов’язково як людей. Через визнання нашої взаємної відповідальності та підтримки один одного, ми можемо зробити світ кращим місцем для життя. «Зупини зло, будь ЛЮДИНОЮ!» – це принцип, яким ми повинні керуватися в своїй поведінці.

Поширити: